Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole aangepast aan uw privé- of industriele omgeving

Onze inbraakbeveiligingsystemen zijn voorzien van een intelligent opvolging om uw beveiligde ruimte 24u/24u op te volgen en te beheren, ook online.

Om in te spelen op de specifieke behoeften kunnen we op maat van de klant en zijn bedrijf of woning een systeem voorstellen, elke ruimte kan, op zijn wens en ondersteund door ons advies, perfect beveiligd worden. Draadloze systemen zijn steeds mogelijk, ook in combinatie en als uitbreiding met een bekabeld systeem.
Ook kunnen (al dan niet tijdelijke) oplossingen aangeboden worden om bijvoorbeeld waardevolle items of stockage van dure en/of zeldzame voorwerpen te beveiligen.

70 procent van de Belgen laat hun woning beschermen tegen inbraak. 35 procent van hen liet goede sloten plaatsen, 6 procent beveiligde de ramen, 31 procent koos voor stevige ramen en deuren, 16 procent plaatste een alarminstallatie en 12 procent nam nog andere maatregelen. Maar ondanks al die inspanningen kreeg 11 procent van die plichtsbewuste Belgen af te rekenen met een poging tot inbraak en slaagde 14 procent er niet in de inbraak te verhinderen.


GoedeRaad

Voor lange tijd afwezig?

Een permanentie die ervoor zorgt dat uw woning of pand gecontroleerd wordt of op gepaste tijdstippen een manipulatie doet waardoor de woning niet verlaten lijkt.

Setup – voorbeeld

Met een systeem op maat van uw behoefte voorzien we een gepaste opvolging en een precieze beveiliging.
Lees meer en bekijk enkele voorbeelden van een inbraakbeveiliging.

Alarmcentrale

Alarmsystemen die zijn aangesloten op een centrale, worden automatisch geregistreerd. Niet-aangesloten systemen kunnen sinds vorig jaar worden aangemeld via www.police-on-web.be. Een procedure waarvoor wel een elektronische identiteitskaartlezer of gratis ’token’ nodig is én die de eigenaars jaarlijks moeten herhalen. Binnenlandse Zaken wil tegen begin mei ook telefonische registratie mogelijk maken, maar dat zou nog enig overleg en voorbereiding vergen.

Onveiligheidsgevoel

Uit een recente enquête van de federale Politie over het onveiligheidsgevoel bij de Belg blijkt dat 23 procent van de ondervraagden het hebben over een ‘hoog tot zeer hoog’ risico om slachtoffer te worden van een inbraak.

En toch kunnen enkele relatief eenvoudige en betaalbare ingrepen volstaan om je huis te beschermen.

Alarmsysteem kopen? Up-To-Date Info En Prijzen Van Alarmsystemen!