Collectieve beveiliging

“Een veilige omgeving om te ondernemen”
“Een veilige omgeving om te ondernemen” dat is wat bedrijfsleiders willen. In dit kader worden er meer en meer beveiligingsmaatregelen genomen. Een van die initiatieven is consortiumbewaking op bedrijventerreinen. De patrouilleur die ’s nachts aanwezig is houdt een oogje in het zeil en kan indien nodig snel reageren.


“Een veilige omgeving om te ondernemen”

Deze vorm van beveiliging maakt onderdeel uit van een globaal veiligheidsplan voor bedrijventerreinen waar ook de stad en de politie haar plaats heeft.Het project PREVENT van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen is specifiek gericht op deze collectieve vorm van criminaliteitspreventie. Enerzijds werden in het arrondissement een aantal concrete consortia opgericht en anderzijds werd er gewerkt aan een witboek met aanbevelingen voor toekomstige initiatiefnemers en de overheid.De resultaten zijn positief. Op de bedrijventerreinen van Mechelen daalde de criminaliteit op 2 jaar tijd met 23%.
Sinds 2005 werd hierover een colloquium georganiseerd in Mechelen waarop de resultaten werden voorgesteld.Deze website is hiervan een praktische neerslag.Wie werk wil maken van beveiliging van bedrijventerreinen vindt hier alvast een leidraad om van start te gaan.


Camerabeveiliging

Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Opgenomen beelden van bewakingscameras worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt om twijfel op te heffen en zelfs als aanvullend bewijs bij misdaden.
Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance camera’s en toebehoren. Trium biedt verschillende oplossingen.


Een inbraak voorkomen? | Kies nu voor een Alarmsysteem