Home

Verkooptraining Groep is gespecialiseerd in directe performance- en  resultaatverbetering van de individuele sales professional. We helpen zowel B2C als B2B klanten met het oplossen van commerciële vraagstukken om te kunnen groeien, wij geven verkoops opleidingen en trainingen.

Verkooptraining op maat

Onder de naam verkooptraining groep bieden wij unieke sales/ verkooptrainingen met heel wat verkooptechnieken aan voor iedereen die in zijn werk met verkoop te maken heeft of die een sales/ verkoopfunctie ambieert.

Bewezen succesvol

Het bewezen succes is simpel terug te voeren op vier kernbegrippen :

“Praktijkgericht” door inzet van ervaren Verkoops trainers die als commercieel directeur of zware salesmanager de harde praktijk hebben doorleefd. Geen docenten dus, maar praktijktrainers.

“Resultaatgericht door uitsluitend technieken en vaardigheden in te trainen die direct bijdragen aan het commercieel succes van de deelnemer. Basisregel van iedere training is 20% theorie en 80% van de tijd intensief oefenen.

“On the edge” vanuit de stelregel dat de Verkoop-trainer tot het uiterste gaat en dat ook van de deelnemers verwacht. Een Verkoop Trainer wordt liever nuttig dan aardig gevonden, met beiden als uitgangspunt.

“Contracterend” door in de voorbereiding en nazorg van de training de direct leidinggevende van de deelnemer te contracteren op interne coaching. De echte training start in de dagelijkse praktijk na de training.

Open inschrijving

De trainingsformule van Verkooptraining Groep is gebaseerd op open inschrijving en kleine groepen van maximaal 8-10 deelnemers.  Dit heeft als voordeel dat de opdrachtgever geen dure “in company”training hoeft in te kopen voor enkele managers of medewerkers.  Tevens ontstaat er synergie doordat de individuele groepsleden specifieke kennis en ervaring inbrengen uit verschillende bedrijven en bedrijfstakken.

Maximale “return on investment”

Training is nuttig in het kader van persoonlijke ontwikkeling, maar wordt gefinancierd vanuit omzet en winstgevendheid.  Alle STC-trainingen zijn daarom gericht op direct commercieel resultaat en de investering meer dan waard.