Wie we zijn

Excellent ontplooit het talent van uw medewerkers

Met passie helpen wij mensen en organisaties groeien

Acht jaar geleden begon Excellent, nu werken ruim 15 ondernemende professionals aan het verhogen van de winst bij onze klanten. Ons kenmerk? We staan midden in de frontlinies, leveren verkooptrainingen die gemiddeld gewaardeerd worden met een 9,1 en geloven in professionaliteit, plezier, topkwaliteit en resultaat. Dat garanderen we.

Niet goed, geld terug

De trainers van Excellent streven naar 100% tevredenheid. Daar geven we zelfs garantie op. Bent u niet tevreden over de inhoud van de training? Dan ontvangt u uw trainingsgeld terug!

Waarom we zo zeker zijn van onze zaak? Het team van Excellent zorgt voor waardevolle verbindingen om het talent van u en uw medewerkers te ontwikkelen. Onze ervaren trainers hebben bijna allemaal gewerkt bij de 5 meest toonaangevende Nederlandse trainingsbureaus. Daardoor bieden we krachtig trainingsmateriaal en enerverende trainingen. Zo vindt u bij Excellent altijd groeimogelijkheden die bij uzelf, uw bedrijf, uw wensen en budget passen.

U bent serieus en u wilt een training die geld opbrengt? Wij ook!

Als u meetbaar resultaat wilt, ander gedrag bij uw mensen wilt realiseren en gemotiveerde medewerkers die de training gebruiken als ze terug zijn op hun werkplek, probeer dan Excellent. Hoe doen we dat? Met deze 5 kernpunten:

1. Uniek concept dat werkelijk gedrag verandert

Excellent staat voor het verbeteren van verkoopresultaat.   Dit maken we waar aan de hand van onze High Impact werkwijze.

High Impact

Naast onze commerciële en managementtrainingen levert Excellent het High Impact concept. Een gestructureerde werkwijze om prestaties te verbeteren.  

Ons High Impact programma is een toonaangevend werkwijze die strategie omzet in bedrijfsrendement. Stap voor stap, eigentijds, innovatief, een tikkeltje streng en gericht op de groei van teams en het rendement van onze opdrachtgever. En dat sluit naadloos aan op ons volgende speerpunt.

2. Talent zien en ontwikkelen

Excellent is anders. Wij trainen uw mensen door het waardevolle talent te ontdekken, dat talent te ondersteunen met sterke methodieken en deze twee in de eigen stijl te ontwikkelen. Onze persoonlijke aanpak werkt nog lang door en leidt tot betere resultaten.

Excellent maakt geen klonen, maar ontwikkelt het talent van winnende teams die bedrijfsdoelen realiseren. Onze trainers zien het talent van uw medewerkers en spelen hierop in tijdens de trainingen, waardoor iedereen op een individuele manier tot betere prestaties komt. Deze persoonlijke aanpak werkt.

3. We doen geen trainingen die we zo ‘van de plank’ kunnen pakken

Standaardprogramma’s zijn vaak “hit and miss” trainingen. Sommige concepten werken, andere werken niet. Onze aanpak werkt altijd. Doordat we goed nadenken over het team dat we trainen en nauw met u samenwerken heeft u de zekerheid dat de training soepel loopt en bijdraagt aan het bedrijfsresultaat. Uw mensen worden er volop bij betrokken, het is praktisch en interessant. Met dank aan onze toptrainers natuurlijk.

4. Onze trainers zijn toppers

Wie er ook namens Excellent bij u langs komt voor een training, u zult direct een goede klik hebben. Dat geldt ook voor uw medewerkers. Stuk voor stuk zijn onze trainers namelijk niet allen ervaren in verkoop en management, zij maken werkelijk contact met hun deelnemers op een persoonlijk niveau. Dit komt doordat zij resultaatgedreven trainen vanuit de frontlinies, dus 'met de voeten in klei'. Onze mensen selecteren we op meer dan 8 jaar trainingservaring, passie, ervaring, lef en energie om van elke training een effectief markeerpunt te maken voor u en uw team.

De voordelen van onze trainers:
•    Ze zijn gedragstrainers, zijn in staat gedrag om te buigen in werkelijk ander, effectiever gedrag.
•    Ze hebben passie voor mensen en zijn experts in commercie.
•    Ze hebben bijna allemaal gewerkt bij de 5 meest toonaangevende Nederlandse trainingsbureaus en werken onvermoeibaar door om de resultaten te verzekeren die u nodig hebt. Zij weten wat er in de training aan bod moet komen.

5. Onze trainingen hebben een sterke inhoud

De trainingen van Excellent zijn uitermate pragmatisch en gebaseerd op meer dan 15 jaar praktijkervaring en onderzoek. Geen saaie PowerPoint-bombardementen, maar een uitgebalanceerde combinatie van eye-openers en interactieve workshops. Dat is toch precies wat u wilt?

Maak kennis met de mensen van Excellent

Wilt u uw team de beste training bieden? Maak dan nu kennis met de mensen van Excellent. Neem contact met op ons via email of bel 055 - 301 53 19

Specialismen

Vorige Volgende