Onze salestrainers

Met passie ontwikkelen wij winnende teams en leren hen hoe ze hun talent maximaal inzetten. We zijn experts het ontwikkelen van mensen en in sales.

Onze trainers ontplooien het talent van uw medewerkers

Het team van Excellent zorgt voor waardevolle verbindingen om het talent van u en uw medewerkers te ontwikkelen. Onze ervaren trainers hebben bijna allemaal gewerkt bij de 5 meest toonaangevende Europese trainingsbureaus. Daardoor bieden we krachtig trainingsmateriaal en enerverende trainingen. Zo vindt u bij Excellent altijd groeimogelijkheden die bij uzelf, uw bedrijf, uw wensen en budget passen.

Met passie helpen wij mensen en organisaties groeien

Luc

Luc is sinds 1993 actief als trainer, consultant en business coach. Hij werkte onder meer bij Right Management Consultants, Krauthammer International en Penta Management. In 2002 start hij Cipers Training & Coaching, te Mechelen (België). Luc werkte samen met Excellent sinds het tweede jaar dat we actief zijn in Nederland en België.

Als 18-jarige studeert Luc Sociale Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, één van Europa’s oudste universiteiten. Na een vervolgstudie bedrijfseconomie kiest hij voor een commerciële loopbaan. Als salesmanager van een gespecialiseerde drukkerij geeft hij zijn eerste trainingen en krijgt de smaak te pakken.

Bij Krauthammer en Penta leert Luc het trainersvak tot in de puntjes te beheersen. Een dynamische trainer en empathische coach die de deelnemers in beweging krijgt en houdt. In zijn eigen tijd ontwikkelt Luc zich verder als gepassioneerd marathonloper.
 
Inmiddels heeft Luc ruime internationale ervaring. Bedrijven uit Taiwan, Mexico, de VS, VK, Z-Afrika en diverse Europese landen doen regelmatig beroep op zijn expertise inzake verkoop, management en communicatie. 

Olivier (F/NL)

Senior executive coach, consultant, facilitator & key note speaker Olivier heeft een internationale carriere opgebouwd in business development, leadership development, human resources, executive coaching en organisatie ontwikkeling. Olivier is sinds 2011 verbonden aan de verkooptraining-group.

Olivier heeft duizenden individuele leiders en managers, vanuit meer dan 50 verschillende nationaliteiten, gecoached, geadviseerd, uitgedaagd en gefaciliteerd. Diverse executive teams verspreid over 5 continenten in zowel profit and not-for-profit organisaties (banken/verzekeringsmaatschappijen, FMCG, productiebedrijven, IT/Telecom, life sciences, diensten sector, retail en de energie/utilities branche ) heeft hij begeleid..
 
Olivier heeft zijn brede ervaring opgebouwd bij: Krauthammer International, Levi Strauss & Co., Management Center of Europe (American Management Association). Hij heeft ook een C-level faculty bij het Center of Creative Leadership (C.C.L.)en hij is lid van de International Coaching Federation en senior speaker bij Toastmasters International.
 
Hij is een Franstalige Belg, die vele jaren in Frankrijk heeft gewoont en gewerkt. Zijn “werktaal” is Engels maar hij spreekt ook Nederlands en Spaans.

Myriam 

Myriam is perfect tweetalig (NL/FR) en heeft meer dan 10 jaar ervaring als trainer en coach. Tot haar trainingsdomeinen behoren: Leiderschap, Teambuilding, Change Management, Time & Stress Management, Omgaan met klachten, Klantgericht Telefoneren, Salesopleidingen, Communicatietraining en MBTI. Myriam  is ook coach in Persoonlijke ontwikkeling en EQ.

Lieven

Lieven studeerde bedrijfscommunicatie en vervolmaakte deze studies met een Master in Marketing aan de Vlerick School voor Management. Hij leerde de knepen van het marketingvak zowel in de retail als in de dienstensector en bouwde zijn passie voor internetcommunicatie verder uit bij Advitas Internet Marketing. Zijn focus ligt vooral op rendabiliteit en resultaatgerichte marketing-campagnes via het internet.

Hilde

Hilde is een rasechte trainingsprofessional die vooral haar talent inzet voor het verhogen van productiviteit in de bedrijfswereld. Naast sales en communicatie is time management één van haar sleuteldomeinen. Sinds 2000 is Hilde Jacobs als lector verbonden aan de opleiding Marketing van het PHL Hasselt. Hilde is een professionele duizendpoot die van vele markten thuis is.

Jan

Jan studeerde van 1977 tot 1981 Germaanse talen aan de K.U.Leuven. Hij bewandelde in zijn carrière al vele paden: van sales manager over consultant tot auteur. Hij is werkelijk een creatieve duizendpoot. Literatuur bleef hem zijn hele carrière boeien. Zo schreef hij de voorbije jaren talrijke recensies, columns en essays. Dit jaar neemt hij wat afstand van het harde bedrijfsleven om zich beter te kunnen concentreren op zijn schrijfwerk en gezin. Hij maakte dan ook graag wat tijd om met ons te praten over zijn studie, werk en leven.

 

Specialismen

Vorige Volgende