Over Excellent

Bij Excellent doen wat waar onze passie ligt, verkoopresultaat verbeteren! Altijd met de kracht van mensen als uitgangspunt.

Talent

We weten nog goed hoe we in aanraking kwamen met een werkwijze die gedragsverandering realiseerde — en daarmee cultuurverandering. Een ding was voor ons direct duidelijk: het is niet de vraag óf, maar wanneer je als organisatie gebruik gaat maken van een concept wat zorgt voor zulke verbeterslagen. Lees meer >

100% tevredenheidsgarantie

Acht jaar geleden begon Excellent, nu werken ruim 15 ondernemende professionals aan het verhogen van de winst bij onze klanten en aan mooie carrières van deelnemers. We geloven in ons werk, daarom bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden over de inhoud van de training? Dan ontvangt u uw trainingsgeld terug!

Onze trainers zijn gedragtrainers, maar staan iedere dag ook zelf midden in de frontlinies, met de voeten in de modder. Daardoor leveren we verkooptrainingen die gemiddeld gewaardeerd worden met een 8,5 of hoger! We geloven in plezier, top kwaliteit, resultaat en een sterke focus op het helpen van klanten.

Lees hier over hoe we werken

Specialismen

Vorige Volgende