< Terug

Elevator Speech

Wij verbeteren uw bedrijfspresentatie en de opvolging daarvan

 • Een goede elevator speech gaat uit van de situatie van degene die tegenover u staat. Daarop afgestemd presenteert u uw bedrijf, zodat u met succes een vervolgstap kunt voorstellen. Dit lijkt eenvoudig, maar kan iedereen het binnen uw organisatie? En worden daardoor waardevolle doorverwijzingen verworven? Als u merkt dat uw medewerkers veel kunnen hebben aan een efficiënte Training Elevator Speech, zorgt Excellent ervoor dat zij uw bedrijf perfect kunnen presenteren én daardoor effectief bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat.

  De Training Elevator Speech is gebaseerd op de meest waardevolle inzichten in communicatie. U leert onderscheidend uw bedrijfspresentatie op te bouwen, met smaak en assertief te brengen én juist op te volgen. We meten zelfs de Return on Investment van de training voor u, zodat u zeker weet dat u meer terugkrijgt dan u investeert. Wacht niet tot uw concurrent u voor is!

  Doelgroep

  De Training Elevator Speech is perfect geschikt voor binnen- en buitendienst medewerkers die meetbaar meer ontmoetingen willen omzetten in klanten én die zich fundamenteel willen onderscheiden in het presenteren van zichzelf en hun organisatie.

 • Programma Training Elevator Speech

  Tijdens deze bijzondere training leert u:

  • Een effectieve bedrijfspresentatie maken 
  • Toekomstige relaties juist benaderen
  • Deskundig verwoorden welke waarde uw oplossing heeft
  • Eenvoudig doorverwijzingen genereren
  • Nieuwe investeerders enthousiastmeren     
  • Makkelijker zelf afspraken maken met nieuwe prospects  

  De methodiek

  We maken geen robots. Het uitgangspunt van Excellent is mensen te trainen door hun natuurlijke talent te ontdekken en dat talent te ondersteunen met sterke methodieken. Hoe we dit doen? Door 70% van de tijd te oefenen, veelal met audiovisuele middelen. Bovendien krijgt u een eigen digitale leeromgeving waarin u uw opdrachten maakt, waarna u direct feedback krijgt. Door relevante praktijkvoorbeelden te geven, garanderen wij dat u de theorie van de Training Elevator Speech kunt toepassen in de praktijk.

  Kies ook voor deze effectieve training!

Tijden van 10:00 uur tot 14:00 uur
Aantal Deelnemers Maximaal 12 deelnemers
Locaties Antwerpen
Prijs € 295,-
Toelichting Dit bedrag is exclusief € 67 per dag voor het dagarrangement en BTW. Inclusief persoonlijke checklijst, syllabus, verzorgde lunch en koffiepauzes.

Wilt u uw verkoopteam de beste sales training bieden? Wij zorgen voor meer verkopen in slechts 3 dagen. Neem contact op via onderstaand formulier of bel (055) 301 53 19

Specialismen

Vorige Volgende