Maatwerk

Excellent traint waardevolle mensen door het natuurlijke talent te ontdekken en dat talent te ondersteunen met sterke methodieken. Nu is ieder individu, maar ook ieder bedrijf anders. Om uw bedrijfsdoelen te realiseren werken we daarom in 3 stappen:

  1. Intake
  2. Wegenkaart maken
  3. Implementatie

1. Intake

We kennen u en uw team voordat onze trainers de trainingsruimte binnenlopen. We weten wat u en uw mensen motiveert, wat uw sterke punten zijn en welke punten u en uw mensen tegenhouden nog meer succes te boeken.

Onze pre-training consultatie is essentieel

Een trap veeg je van boven naar beneden. Daarom start onze analyse bij de directie. Wat zijn uw doelen? Wat heeft uzelf al gedaan in de veranderingsagenda? En wat is de reden dat het gewenste gedrag uitblijft?

Daarna ontmoeten we uw team en definiëren met hen het project zodat er draagvlak ontstaat en ze eigenaar van de verandering worden.

2. Wegenkaart maken

We doen geen trainingen die we zo ‘van de plank’ kunnen pakken. “Standaard programma’s” zijn vaak “hit and miss” trainingen. Sommige concepten werken, andere werken niet. 

Op basis van de intake voeren we een analyse uit om het kennis- en vaardigheden hiaat op te lossen. Door goed na te denken over jullie team en nauw met u samen te werken heeft u de zekerheid dat het traject soepel loopt en bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

"Wat" en "hoe" bepalen

In deze fase organiseren we diverse workshops en interventies om uw medewerkers betrokken en enthousiast te maken. We bepalen met hen ‘de harde cijfers’ van het doel en tekenen samen met hen de wegenkaart daarnaar toe.

3. Implementatie

We zetten naast de training en de coaching vaak interventies in om binnen het tijdsbestek de gewenste resultaten te boeken. En tonen dit aan.

70 % praktijk met video feedback, 30% theorie

De trainingsdagen zijn niet bedreigend voor de deelnemers, maar dragen een motiverend,  open en ontspannen karakter. Deze training staat voor kwaliteit en respect voor uw mensen. Kort behandelen we de theorie. Ze ontvangen de meest concrete handvatten die momenteel worden aangeboden. Hierna gaan we direct over tot interactieve sessies en rollenspelen.

Garantie van duurzaamheid

Door onze samenwerking met uw medewerkers, dragen we de vaardigheden over om toekomstige prestatieverbeteringen te kunnen realiseren.

U bent serieus en u wilt een training die geld opbrengt? Wij ook

Als u meetbaar resultaat wilt, ander gedrag bij uw mensen en gemotiveerde medewerkers die de training gebruiken als ze terug zijn op hun werkplek, probeer dan Excellent. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel +32 (0) 38 082 502.

Specialismen

Vorige Volgende